Roukens Optiek is aangesloten bij:

OVN

OVN staat voor Optometristen Vereniging Nederland. De OVN is opgericht in 2000, het jaar waarin de optometrist werd opgenomen in de Wet BIG (Wet op de beroepen in de individuele gezondheidszorg).

De OVN behartigt de belangen van de optometristen die zijn aangesloten bij de vereniging. Daarnaast houdt de OVN zich bezig met het profileren van het vak optometrie. Dit gebeurt onder andere door het ontwikkelen van folders over optometrie en door promotie op beurzen en publicaties in kranten en tijdschriften.

ANVC

De Algemene Nederlandse Vereniging van Contactlensspecialisten (ANVC) is de beroepsvereniging voor de contactlensspecialist. ANVC-leden zijn contactlensspecialisten die voldoen aan de kwaliteitseisen welke de ANVC stelt. De werknemers van Roukens Optiek zijn afgestudeerd als opticien of optometrist en hebben zich na hun 3- of 4- jarige studie gespecialiseerd in het aanmeten en de nazorg van contactlenzen.

iCODIS

iCODiS – Centraal Optiek Declaratie Systeem. Met dit systeem regelen wij de afhandeling van de vergoeding direct met uw zorgverzekeraar en brengen de vergoeding onmiddellijk in mindering op uw factuur.