Wij hanteren aangepaste openingstijden!
Van dinsdag tot en met zaterdag zijn wij geopend van 11.00-17.00 uur. Buiten deze  openingstijden zijn we bereikbaar op: 0186 61 64 94.

Maatregelen i.v.m. coronavirus
Voor de veiligheid van u en onze medewerkers hanteren wij de komende periode een aangepaste werkwijze. 
Hieronder beantwoorden wij alvast diverse vragen voor u. De hoofdlijn hierin is dat wanneer u griepverschijnselen heeft, of in contact bent geweest met iemand die griepverschijnselen heeft, wij u verzoeken niet langs te komen in onze winkel.

Onder griepverschijnselen wordt verstaan:
• u voelt zich ziek of niet fit
• u bent verkouden en/of moet hoesten
• u hebt koorts

Onderstaande vragen worden beantwoord met de gedachten dat u geen van bovenstaande verschijnselen heeft en niet in contact bent geweest met iemand met deze verschijnselen.

Kan ik langskomen voor een nieuwe bril?
U bent welkom in onze winkel voor het uitzoeken van een (nieuwe) bril. Wij hanteren hiervoor wel een aangepaste werkwijze. Wij vragen u vooraf uw handen te wassen en vermijden lichamelijk contact. Ook nemen wij de 1,5 meter afstand in acht.

Er worden op dit moment geen oogmetingen uitgevoerd. (In een nieuwe bril kunnen wij tijdelijke glazen plaatsen. Wanneer het weer mogelijk is om oogmetingen uit te voeren kunt u alsnog hiervoor langskomen.)

Kan ik langskomen voor een contactlenscontrole?
Op dit moment voeren wij geen contactlenscontroles uit. U kunt uw huidige lenzen telefonisch of per mail opnieuw bestellen. Hebt u klachten met uw huidige lenzen? Neem telefonisch contact met ons op voor overleg.