Deens Design Dagen bij Roukens Optiek

Gebubliceerd op 12 oktober 2018 door Ton Roukens

Deens Design Dagen bij Roukens Optiek

De ontwerpen van Deense designers zijn wereldwijd zeer geliefd. Niet alleen in het interieur, maar ook in mode en modeaccessoires. Met het oog daarop houdt Roukens Optiek in Oud-Beijerland op DV vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober speciale Deens Design Dagen. De vakopticien aan de Molendijk presenteert dan de volledige collectie van het toonaangevende optiekhuis Prodesign. Er zijn meer dan 300 verschillende monturen van dit merk te zien en te passen. De dagen worden aangekleed met hapjes en drankjes uit de Deense keuken.

De monturen van Prodesign onderscheiden zich op drie punten van bijvoorbeeld Franse en Italiaanse brillen. Het ontwerpprincipe is altijd ingetogen, stijlvol en een tikje strak. De brillen zijn van hoge kwaliteit, waardoor ze vele jaren meegaan. Tegelijkertijd is ook het design tijdloos, waardoor de drager zijn of haar bril na jaren nog steeds mooi vindt. Bij alle design realiseren de ontwerpers zich dat een bril prettig moet dragen. Daarom gebruiken ze veel lichte, duurzame materialen.

Roukens Optiek in Oud-Beijerland is al ruim twee decennia hét adres voor oogzorg van hoog niveau. Oogmetingen worden altijd gedaan door gediplomeerde opticiens en optometristen. Daarbij neemt de Roukens-specialist alle tijd voor een zorgvuldige oogmeting, waarbij de ogen uitgebreid worden gecontroleerd. Naast brillen, zonnebrillen en contactlenzen is men ook gespecialiseerd in beeldschermbrillen. Nazorg is een belangrijk pluspunt van Roukens Optiek: klanten krijgen altijd een tevredenheidsgarantie van drie maanden.